Wat kan Schoonmaakservice Limburg u bieden?

Glasbewassing

Ramen wassen is een specialistische reiniging die wordt uitgevoerd door vakmensen, die het verschil kennen tussen extreme vervuiling en zachte vervuiling. De producten die gebruikt worden zijn zorgvuldig gekozen en voor iedere soort vervuiling anders. Wij garanderen blinkende ramen voor de klant.

 

Telescopische glasbewassing wordt uitgevoerd met water dat helemaal vrij is van kalk en mineralen ook wel (osmose) water genoemd. Waardoor het water het vuil opneemt en van het glas afspoelt. Dit gebeurd met een lange steel die tot 16 meter uitschuifbaar is. Dit systeem is ideaal voor ramen die door omstandigheden niet bereikbaar zijn door bijv een hoogwerker.

Zonnepaneel reiniging

Zonnepaneelreiniging komt vaker voor omdat mensen steeds meer hun eigen energie willen opwekken via zonnepanelen. Toch kan u zonnepaneel vuil worden door bijvoorbeeld Sahara zand of vogelpoep en weersinvloeden. Hierdoor kan u zonnepaneel rendement verliezen en niet naar behoren functioneren. De reiniging gebeurt met het telescopisch wassysteem. Die door osmose water de panelen schoon spoelt, en ervoor zorgt dat u rendement weer 100% wordt.

Rolluik reiniging

Het reinigen van rolluiken gebeurt met een middel dat uw rolluik polijst en weer de oorspronkelijke kleur (75% - 100%) kan terugbrengen. Tevens brengt dit product op uw rolluik een conserveringslaag aan, dit betekent dat uw rolluik enige maanden beschermt is tegen oppervlakkig vuil.

Dakgootreiniging

Hierbij wordt uw dakgoot gereinigd van alle rotzooi die erin is gekomen door weersinvloeden en vogels. Wij halen deze volledig leeg en spoelen dan uw goot weer helemaal door, zodat verstoppingen en overlopende goten niet meer hoeven voor te komen.

Reiniging beplating

Bij het reinigen van diverse soorten beplatingen kan worden gedacht aan lood, zink, trespa, damwanden, reclamezeilen, polyester en rvs. Deze materialen hebben ieder een specifiek reinigingsmiddel dat toegepast zal worden naarmate de vervuiling. Deze vervuiling ontstaat meestal door weersinvloeren en nalatig onderhoud. Wees er dus op tijd bij, vervanging is vaak duurder.

Periodieke schoonmaak

Deze vorm van schoonmaak houd in dat u op regelmatige basis schoonmaakdiensten afneemt. U kunt hierbij denken aan algemene schoonmaakwerkzaamheden van uw huis, uw kantoor of uw verenigingslocatie. Wij werken voor verenigingen van eigenaren, sportkantines en ontmoetingscentra. U kunt hierbij ook kiezen voor een combinatie van schoonmaak en glasbewassing. De schoonmaakwerkzaamheden kunnen hierbij volledig naar wens worden ingevuld.

Bouwoplevering

Hierbij moet men denken aan een totaal reiniging van uw huis of bouwproject. Wij zullen dan gezamelijk met u bespreken welke werkzaamheden er uitgevoerd zullen worden, hoe deze worden uitgevoerd en welke materialen en producten hiervoor kunnen gebruiken.

Vloerenonderhoud

Aan de hand van de te onderhouden vloer, zal bekenen worden welke middelen wij hiervoor zullen toepassen. Hierin zijn vele verschillende mogelijkheden, net als dat er vele verschillende soorten vloeren zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan om het volledig strippen van een vloer waarna deze opnieuw zal worden verzegeld. Neem gerust contact met ons op!