Over ons

Schoonmaakservice Limburg

 

Een schoonmaakbedrijf waarbij u niet een nummertje bent. Wij staan voor persoonlijke benadering en komen graag samen tot de juiste oplossingen voor uw specifieke wensen. Wij zullen zo flexibel mogelijk de opdrachten binnen korte termijn proberen uit te voeren. Het liefst komen wij op locatie kijken zodat wij gericht offertes kunnen maken die afgestemd zijn op de situatie.

Zowel voor de particulieren als de zakelijke klanten doen wij alles op het gebied van schoonmaak.

 

Neem een kijkje bij onze diensten, staat uw klus er niet tussen? Neem dan even contact op, we helpen u graag verder!

Kwaliteit met een glimlach

Na een aantal jaren in de bouw en als loodgieter aan de slag te zijn geweest, heeft hij de overstap gemaakt richting de schoonmaak. In 2014 startte hij klein voor zichzelf met Schoonmaakservice Bongers, dit groeide al snel door tot Schoonmaakservice Limburg.

 

Sean is voornamelijk actief op de diverse projecten, daarnaast komt hij graag persoonlijk de offertes opnemen om zo goed mogelijk de wens te kunnen beantwoorden.

Vrouw van Sean, werkt sinds 2020 mee in het bedrijf en neemt voornamelijk de administratie en planning voor haar rekening. Daarnaast steekt ze ook graag de handen uit de mouwen en zal dan ook regelmatig op de werkvloer verschijnen.

 

Steffie staat graag in contact met mensen. Vanuit een toeristische opleiding is ze in de horecasector blijven hangen en heeft hier de nodige administratieve ervaring opgedaan.

Sean Bongers

Steffie Bongers

Team

De laatste jaren is het team steeds weer een beetje gegroeid. Toch spreken wij nog steeds van een klein team waarbij we graag persoonlijk en snel kunnen schakelen. Daarbij kunnen wij hierdoor waarborgen dat de opdrachtgevers niet iedere keer nieuwe mensen voor zich hebben en ons personeel op de hoogte is van de specifieke wensen.